Ella Baché on hoitanut suomalaista ihoa jo yli 40 vuoden ajan. Monet muistavat sen ensimmäisenä “oikeana” kosmetiikkasarjanaan. Klassikot ovat edelleen suosittuja, mutta rinnalle ovat kirineet modernit uutuudet ja valikoima ihania luomutuotteita. Luonnollista kauneutta edistävien tuotteiden miellyttävät koostumukset, keveät tuoksut ja hoitavat vaikutukset perustuvat terveellisiin, ruoka-aineista peräisin oleviin aktiiviaineisiin.

Patentoitu Nutridermologie®-filosofia on herkullinen ja kokonaisvaltainen lähestymistapa kauneuteen:

LUONTO: Terveelliset, luonnolliset ja jopa luomulaatuiset aktiiviaineet: vitamiinit, mineraalit ja hivenaineet. Yksinkertaista tehokkuutta, ilman turhia lupauksia!

TIEDE: Edistyksellinen bioteknologia ja herkulliset raaka-aineet yhteistyössä, parhaimpina mahdollisina pitoisuuksina. Tutkittua hoitavuutta sekä tuloksia!

RAVINTO: Kauneuden reseptit ovat hellävaraisia iholle: luonnolliset raaka-aineet ja raikkaat tuoksut ihastuttavat. Herkullista hemmottelua


IHMISET: Ella Bachén menestyksen takana ovat sen käyttäjät: ihonhoidon neuvot kulkevat edelleen äidiltä tyttärelle ja isältä pojalle. Modernia perinnettä parhaimmillaan.

Skin good enough to eat!